Deprecated: La funció Elementor\DB::is_built_with_elementor és obsoleta des de la versió 3.2.0! Utilitzeu Plugin::$instance->documents->get( $post_id )->is_built_with_elementor() en el seu lloc. in /var/www/vhosts/comacasamenjadors.cat/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 5379

La Nostra Cuina

Un cop decidit que volem iniciar el procés de canvi cap a un menjador de proximitat, sostenible i amb un menú on els productes seran ecológics, també es fa necessari definir cadascun dels elements que formen la nostra proposta.

MODEL DE CUINA

IN SITU. Utilitzem la cuina de l’escola per a realitzar els àpats diaris, oferint un menú casolà: com a casa, que elaboren els nostres professionals de cuina. La nostra filosofia de cuina es resumeix en treballar per a garantir una alimentació saludable per als infants, amb productes de proximitat, emfatitzant l’eliminació de fregits i precuinats. Comptem amb la tecnologia més avançada, sempre complint tots els requisits i controls de qualitat i manipulació.
L’eina mes efectiva que té Com a casa menjadors per fer aquestes compres i aquesta gestió, és que els mateixos cuiners i cuineres fan les comandes directament al proveidor.

CATERING. Disposem d’una cuina central a Sabadell que ens dona també la garantia d’estar preparats davant de qualsevol problemàtica a la cuina del centre (gas, llum, averies etc..), aixi com per a poder oferir el servei a les escoles que no disposen de cuina pròpia en les seves instal·lacions. 
El nostre transportat segueix totes les normatives vigents de seguretat i de sanitat, doncs en tot moment es controla la cadena de fred en el cas que s’hagi de transportar el menjar. A la nostra cuina central els menus que s’elaboren segueixen la mateixa filosofia de cuina que en totes les nostres escoles, de manera que la cuina és casolana. 

ujjk

SOSTENIBLE

PROXIMITAT

ECOLÒGIC

Els productes i la elaboració dels menus que servirem al menjador de l’escola persegueixen la protecció del medi ambient, elaborant-los amb les matèries primeres de productes locals i de temporada, productes que no agredeixen el ecosistema, fugint de la producció industrial, tant dels vegetals, com de la proteïna animal o vegetal. 

Fomentar l’us del producte local i de qualitat, procedent d’un circuit de comercialització curt, comprant a proveïdors locals on no hi hagi un excés d’intermediaris.
La millor alternativa però, és fent una compra directa als productors. Poder comprar directament al pagès o la pagesa, ens dona més confiança sobre el que mengem i al mateix temps augmenta la capacitat de gestió, decisió i control.

Aliments d’òptima qualitat nutritiva, lliure de residus, minimitzant l’impacte humà en el medi ambient.
Són productes sabrosos, doncs les fruites i les hortalisses ecològiques creixen al seu ritme natural, cosa que es tradueix en una menor acumulació d’aigua. Aquest fet condiciona positivament la qualitat de l’olor, el sabor i la textura dels aliments.

SERVEI DE
NUTRICIONISTA I DIETISTA

Scroll to Top
Som aqui pel que necessitis
Hola! Benvingut/Benvinguda a Com a Casa Menjadors Escolars.
Necessites més informació?