Deprecated: La funció Elementor\DB::is_built_with_elementor és obsoleta des de la versió 3.2.0! Utilitzeu Plugin::$instance->documents->get( $post_id )->is_built_with_elementor() en el seu lloc. in /var/www/vhosts/comacasamenjadors.cat/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 5379

Benvinguts a Com a Casa Menjadors Escolars

Nosaltres som Com a Casa Menjadors Escolars. Però ara bé, no es tracta tan de nosaltres, sinó de tu. Si has arribat fins aquí, probablement sigui perquè estàs interessat en saber una mica més de nosaltres. 

Vols saber la nostra recepta màgica? Experiència, somnis, il·lusions, somriures… i sobretot, constància i dedicació.

Desprès de molts anys al sector, l’empresa neix del desig de treballar amb il·lusió i amb uns objectius molt clars: alimentar de la millor manera possible els infants en edat escolar i incidir en l’educació per una alimentació saludable i com a casa.

 La confiança i el tracte humà es la nostra caracteristica principal.
 

Creiem fermament que “som el que mengem” i per això, ens esforcem per treballar de forma coherent amb els valors que això representa. 

Els nostres menús respecten i aprofiten la temporada de cada producte. Els àpats que servim son elaborats a la cuina de la mateixa escola a partir de productes frescos, i aquest subministrament es fa principalment mitjançant proveïdors locals i de proximitat (aprox en un 90%). 

 
 Els nostres objectius
fotoweb

Oferir un servei de menjador Com a Casa: Cuina casolana

Respectar el mediambient amb un menjador sostenible i de proximitat

Desenvolupar un projecte pedagògic per tal d’oferir un lleure de qualitat

Tractar als nostres equips amb empatia i cura

Scroll to Top
Som aqui pel que necessitis
Hola! Benvingut/Benvinguda a Com a Casa Menjadors Escolars.
Necessites més informació?