L'estiu per gaudir!

En relació al desenvolupament de casals d’estiu, comptem amb una àmplia experiència en el sector, amb professionals qualificats i amb el compromís d’una educació en valors.
Treballem des d’un  centre d’interès, realitzant diferents tipologies d’activitats per tal que els infants gaudeixin d’aquest temps de lleure durant l’estiu.

L’estiu és per gaudir, i els infants són els nostres protagonistes! 

Totes les temàtiques que proposem en es nostres projectes de casals d’estiu, són flexibles i adaptables a les caracteristiques de les escoles o entitats, i als interessos i/o necessitats de cada grup d’infants.

Dins de l’organització dels casal d’estiu, les families poden escollir entre torn i horaris per a que els seus fills i les seves filles gaudeixin de la programació del casal.

Com a empresa en el sector, som conscients de l’energia que els infants consumeixen durant la realització de les activitats diàries, i per aquest motiu, donem molta importància a una alimentació sana i equilibrada.  En aquest sentit, en els nostres casals oferim cuina casolana In situ, sempre que les  instal·lacions ho permetin, garantint un bon àpat a tots els infants. En el cas que no es poguès donar un servei de cuina In situ, oferim la possibilitat de catering casolà de la nostre cuina central.

Objectius pedagògics

Activitats Estrella

Vols portar una d'aquestes temàtiques a la teva escola? Gaudirem d'un estiu inoblidable !

Scroll to Top
Som aqui pel que necessitis
Hola! Benvingut/Benvinguda a Com a Casa Menjadors Escolars.
Necessites més informació?