Curs de Mindfulness aplicat a l’educació

Aquest divendres iniciem el curs de Mindfulness aplicat a l’Educació (Nivell I), amb la col·laboració d’Escoles Despertes i de l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat de Barcelona.

És un curs de formació curs de formació per a mestres i educadors basat en el programa de consciència plena ESCOLES DESPERTES, inspirat en el mestre zen Thich Nhat Hanh, impulsor del mindfulness a Occident i autor de més de cent llibres sobre aquesta tècnica. El programa de Mindfulness aplicat a l’educació té una estructura espiral i progressiva i abraça la dimensió física, emocional, cognitiva, social, ambiental i global per a una educació integral i en valors. El nivell 1 està centrat a cultivar el mindfulness de l’educador.

Un petit tastet del que serà aquest curs per als nostres monitors i coordinadors:

 El mindfulness ens ajuda a connectar amb la nostra consciència profunda, tornar a nosaltres mateixos, a l’aquí i ara, per reconèixer el nostre comportament habitual, identificar noves opcions i fer millors eleccions. D’aquesta manera podem deixar anar les nostres preocupacions recurrents, reduint l’estrès i els seus efectes físics, i augmentar el nostre benestar, pau i plenitud. La compassió sorgeix, aleshores, de forma natural, així com un sentiment de pau interior, d’alegria i vitalitat que ens ajuda a incrementar la nostra llibertat personal i triar una direcció més saludable i ètica en la nostra vida personal i professional en interconnexió amb la nostra societat i el nostre planeta.

Ara també podeu seguir-nos per Instagram!  En aquesta xarxa social aprofitem per penjar informació i fotografies de les activitats que realitzem a les nostres escoles.
Instagram: comacasa.menjadorsescolars

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Scroll to Top
Som aqui pel que necessitis
Hola! Benvingut/Benvinguda a Com a Casa Menjadors Escolars.
Necessites més informació?