Entrevista a la Rosa Isaac, cuinera del col·legi Joan Maragall d’Esplugues.

Personalment, quin creus que es el teu plat estrella per el menú de l’escola?

 

Un plat que faig i els acostuma a agradar a tots els nens es la meva sopa i la paella, encara que son uns nens que menjen molt bé i no es queixen per cap menú.

 

Quina es la teva experiencia en el sector, quants anys portes de cuinera?

 

Doncs porto 35 anys en el sector i tots aquests anys com a cuinera del Joan Maragall.

 

Que es el que més t’agrada del teu treball, la motivació per a continuar dia a dia.

 

Soc una persona molt organitzada, així que el que més m’agrada es tenir-ho tot organitzat i montar’m-ho al meu gust. També m’agrada veure que el resultat final es positiu i que els nens surten contents del menjador.

 

Quins son els teu hobbies?

 

Un dels meus hobbies es fer manualitats i visitar poblets arreu de Catalunya, son dues coses que m’apasionen.

 

Per què vas començar sent cuinera?

 

Doncs vaig començar per accident i de sorpresa, pero els gens de la cuina ja ho portaven la meva mare i la meva àvia perque eren fantàstiques cuineres.

 

Ja sabem que al Joan Maragall cuines tu, però a casa teva també ho fas?

 

Normalment no, els sopars els acostuma a fer el meu marit.

 

Quina creus que es la major virtut per a una cuinera? Coincideix amb la teva major virtut?

 

Jo penso que es la paciencia, el no correr i ser organitzat. Penso que les tres virtuts les aplico a la nostra cuina.

 

Com es el teu dia a dia al treball?

 

Normalment arribo a les 8:30 al col·legi, m’organitzo els menús i miro que les temperaturas estiguin correctes. Quan esta tot llest em poso a elaborar el menú. Posteriorment rento i quan es l’hora fem el servei de menús.

 

Quina es la teva il·lusió, alguna cosa que tinguis pensada d’aquí uns anys?

 

Doncs encara que m’agradi molt el meu treball, una il·lusió que tinc es jubilarme i seguir gaudint de la vida tant com ho faig ara.

Per acabar, que significa per a tu Com a Casa Menjadors?

 

Desde que conec el nou projecte estic molt il·lusionada i així ho intento transmetre a la feina. He començat aquest any més motivada que mai. El nou projecte que s’està creant el sento com si fòs meu.

Una cosa que valoro molt d’aquesta empresa, es que mai em sento pressionada ni que treballi sota pressió.

Aquest curs el vam començar amb un taller de risoterapia per a que encaressim l’any amb ganes i confiança y amb la tranquilitat de que tot sortirà bé.

Es una empresa nova, però amb gent que portem molts anys al sector.

 

 

 

 

 

 

2 thoughts on “Entrevista a la Rosa Isaac, cuinera del col·legi Joan Maragall d’Esplugues.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Som aqui pel que necessitis
Hola! Benvingut/Benvinguda a Com a Casa Menjadors Escolars.
Necessites més informació?